Izjemna – mobilna lokacija s kompromisom mesta in narave.


Ureditev

Stanovanjsko naselje Bučna vas je zasnovano jugovzhodno od rekonstruirane Tržiške ulice – cesta C3. Na vhodnem delu meji na gozdni rob. Nanjo so za novo naselje predvidene tri nove dvosmerne ulice C3, C4 in C5 s končnim obračališčem.

Na voljo sta dva tipa hiš: tip A in tip B

Oba tipa hiš imata etažno pritličje z mansardo. Zasnova A ima predvideno ravno konfiguracijo terena posameznih parcel, pri zasnovi B pa je predvideno delno vkopano pritličje na vzhodni strani. Volumen obeh dopolnjujejo pergole ali nadstreški ravnih streh.

Teren območja območja pada proti severu in zahodu, zato se temu podreja tako postavitev obeh tipov stanovanjskih objektov, njihova osvetljenost, stik s terenom. Nivelacija med zemljišči se ureja z brežinami.

Obe zasnovi stremita k moderni, nizkoenergijski, kompaktni gradnji, hkrati pa nudita končnemu uporabniku možnost individualne zapolnitve programa prostora.

Kvalitetna gradnja

Sodobna arhitekturna zasnova in izjemna lokacija zagotavljata odličen življenjski standard. Sončne parcele, obdane z naravo, nudijo prijetno bivanje vsem starostnim skupinam.

Pristen stik z naravo

Lokacija vam omogoča umik od dinamičnega urbanega življenja, neposreden stik z naravo in hkrati hiter dostop do vse pomembne infrastrukture.

Mirno, družinsko okolje

Naselje Bučna vas ponuja idealno sožitje družabnega, urbanega in poslovnega okolja s pristnim objemom narave.


Interaktivni zemljevid hiš

Na voljo je skupaj 25 hiš, zgrajenih do 4. gradbene faze, v dveh izvedbah (tip A & B). Uporabite naš interaktivni zemljevid posameznih parcel in hiš in pridobite informacijo, katere so še na voljo za nakup in njihove cene: