o nas

krka nepremičnine

kdo smo

tukaj smo za vas

krka nepremičnine predstavlja zmagovalno kombinacijo znanja, izkušenj in popolne predanosti področju nepremičnin.

Celovito poznavanje trga, individualno svetovanje in celostna podpora – to je tisto, za kar se zavzema Krka Nepremičnine. Naša izkušena ekipa je s srcem in strastjo predana vašemu nepremičninskemu poslu.

kratka zgodovina

Podjetje je nastalo na podlagi izziva predhodnih izkušenj na  nepremičninskem področju, ki so zaznamovale vzpone in padce od začetka našega delovanja leta 1996. Tradicija dobrih 25 let naše aktivne prisotnosti na nepremičninskem trgu, zagotavlja zanesljivost in zaupanje za popolno odgovornost naših dejanj.

vizija & poslanstvo

Z doslednim poslovnim odnosom, pozitivnim zgledom in kulturo, se osredotočamo na trgu kot družinsko podjetje, ki temelji na odzivnosti, inovativnem pristopu in boljši odpornosti razmer na trgu. Imamo odgovor na hitro spreminjajoče se poslovno okolje in nihanje trendov na trgu nepremičnin. Ponosni smo, da z našimi izkušnjami in znanjem, lahko kot družinsko podjetje prispevamo k delovanju in razvoju nepremičninskega trga in vsem posameznikom, ki si želijo tovrstnih storitev.

odgovornost

Strokovno poznavanje trga nepremičnin, razumevanje in empatija so naše prednosti, ko gre za nakup in prodajo nepremičnin vseh vrst in velikosti. Mnoge poslovne stranke iz regije zaupajo našim dolgoletnim izkušnjam in cenijo našo osebno predanost. Pri nas veste, da imate ob sebi kompetentnega partnerja. Od prvega pogovora do podpisa pogodbe – ciljno in zanesljivo podpiramo naše stranke. Poiskali bomo pravo nepremičnino za vas ali prodali vaš dom preko individualnih marketinških strategij po najvišji možni ceni.
direktor
Št. licence: 00289
nepremičniski agent
Št. licence: 03206